4. ŠtantFest na Radeški tržnici

4. ŠtantFest na Radeški tržnici

28.09.2021

Z izvedbo dogodka ŠtantFest zagotavljamo trajnost projekta Vsi na plac!, med lokalnim prebivalstvom pa je ta dogodek že zdavnaj prerasel v nekaj, kar se septembra preprosto mora zgoditi, pa četudi pod taktirko številnih ukrepov in priporočil. Za glasbeno podlago je poskrbela Glasbena šola Laško-Radeče, zbrane pa je nagovoril župan občine Radeče, Tomaž Režun.

Letos smo poseben poudarek namenili lokalni kulinarični posebnosti - pregreti smetani. Obiskovalci ŠtantFesta so lahko okusili, kako je pregreto smetano mogoče kombinirati s svinjino krškopoljca, fižolom, pa tudi s čokolado. Navdušile pa so tudi številne druge dobrote, kot so skutini štruklji z bučno omako, ocvrta skuta z ajdovimi kokicami, restan krompir s kranjsko klobaso, pečenice z zeljem, poprtnik in zmrznjen jogurt.

Iskreno se zahvaljujemo vsem ponudnikom, ki so poskrbeli za vrhunsko simfonijo okusov: Gostilna Jež, Društvo kmečkih žena Arnika, Hortikulturno društvo Radeče, Turistično društvo Radeče, Kmetija Ključevšek, Kmetija Korbar, Kmetija Mrtnač, Manca narejeno s srcem, Medeni butik in čokoladnica Škorja, Mesnine Bajec, Naravno in dišeče z Radeža in Pr' Tatjani HA-GEA d.o.o.

 Spodnje fotografije si lahko pobliže ogledate s klikom na modro ikonico Facebook v desnem zgornjem kotu.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.