Nagrada igra Čaroben pozdrav iz Radeč

Nagrada igra Čaroben pozdrav iz Radeč

20.12.2023

Na družbenih omrežjih Facebook in Instagram od 20.12.2023 do 03.01.2024 poteka praznična nagradna igra, v kateri lahko sodelujejo vsi uporabniki in uporabnice omenjenih dveh družbenih omrežij. Organizator nagradne igre je KTRC Radeče. 

Navodila za sodelovanje:

V nagradni igri sodeluje vsak, ki na družbenem omrežju Instagram in/ali Facebook všečka stran KTRC Radeče ter objavi lastno fotografijo prazničnega foto okvirja, ki se nahaja ob praznični okrasitvi v drugi polovici parka pred občinsko stavbo v Radečah. Za sodelovanje v nagradni igri mora biti v tekstu objave obvezno označen KTRC Radeče in zapisan ključnik oz. hashtag nagradne igre #visitradece (veljaven je tudi ključnik #visitradeče), objava pa mora biti javnega značaja (»public«). Brez tega pogoja objava organizatorju ne bo vidna in je ne bo mogoče uvrstiti v nagradno igro.

Vsaka objava se šteje kot enkratni vnos v boben nagradnega žrebanja. Sodelujoči lahko sodeluje v nagradni igri večkrat, in sicer z različnimi objavami.

Nagrade:

1. nagrada: 5x dnevna karta za Bazen Radeče
2. nagrada: 2x dnevna karta za Bazen Radeče
3. nagrada: 1x dnevna karta za Bazen Radeče

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Nagradna igra Poslji caroben pozdrav iz Radec

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.