Hiša na Magolniku

Galerija

 
 

Hiša na Magolniku. Kjer se križajo gozdne, kolesarske, pohodniške in konjeniške poti. Kjer v trenutku pozabite na vsakodnevni vrvež in kjer se ponuja paleta možnosti za izobraževanje v naravi in o naravi.

  • izobraževalno središče za organizacijo aktivnosti
  • za ljubitelje narave
  • primerna za vedoželjne vseh starosti
  • za družine, posameznike in skupine (odvisno od dejavnosti)
  • tečaji, delavnice, seminarji, joga ...
  • logistična, organizacijska in tehnološka podpora

Tišina, spokojnost in pristna energija

Sredi neokrnjene narave na Magolniku blizu Radeč stoji prav posebna hiša. Obdana s prostranimi travniki in zelenimi gozdovi vas pozdravi na planoti na vrhu hriba. Naokoli se razprostirajo čudoviti razgledi – na zasavski Kum, na obrise vzpetin posavskega in dolenjskega gričevja in nepregledno gozdno bogastvo.

Dovolite si odklopiti vsakdanje skrbi in pobegniti v naravo

Podajte se na voden obisk gozda in bližnje okolice, raziskujte na tečajih in seminarjih s področja naravovarstva, udeležite se joge pod krošnjami, privoščite si sproščujoče delavnice v objemu narave ... Sprehodite se do prav posebnega gozdnega okna, ki slika bistvo tukajšnjega prostora – neločljivo povezanost človeka in narave.

Hribovska domačija z novim poslanstvom

Hiša na Magolniku, ki je bila včasih hribovska domačija, je danes preurejena v izobraževalno središče za organizacijo številnih aktivnosti, povezanih z naravo.

Informacije

KTRC Radeče

Počakovo 35
1433 Radeče

03 56 87 941
info@ktrc.si

Najem je mogoče po predhodnem dogovoru s KTRC Radeče.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.