Dežela palčkov

Galerija

 

Doživite nekaj novega v pravljični deželi, kjer živijo dobra bitja. Dobra bitja, ki nosijo srečo, pozitivno energijo in širijo otroško razigranost.

  • obširna zbirka 500 vrtnih palčkov
  • primerno za družine, posameznike in skupine

Dobrodošli v pravcato pravljično deželo

V strmih bregovih Jelovega nad Radečami biva le dobrih 150 prebivalcev. Številka hitro naraste, če ji prištejemo zbirko okoli 500 vrtnih palčkov, ter njihovih živalskih in pravljičnih prijateljev, za katere skrbita ljubiteljska zbiratelja Marinka Zorec in Jože Vitasovič.

Čarobno moč imajo in visoko starost dočakajo

Dežela palčkov vas ne pusti ravnodušnih, res je barvita in raznolika. Nekaj sto bitij pritlikave in močnejše postave, prijaznih in dobrovoljnih obrazov, sramežljive in nagajive narave. Tu so Sneguljčice, Rdeče kapice, babice in dedki, zaljubljeni pari, palčki rudarji in palčki kovači ... Tudi živalska družba je pestra – pozdravijo vas beli labodi, kokoši, petelini, race, zajčki ...

Dovolite si odmik v drugačen čas in prostor

Odmik v tišino, odmik v objem bujnega cvetja in pravljičnih bitij. Druščina, ujeta na obeh bregovih podeželske ceste, vas pričakuje!

Informacije

Dežela palčkov

Jelovo 35
1433 Radeče

 

070 846 572 (ga. Marinka Zorec)
03 56 87 941 (KTRC Radeče)
info@ktrc.si

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.